MENÜ MENÜ  

cover

Development and evaluation of iodine biofortification strategies for vegetables

Patrick Lawson

ISBN 978-3-8325-3779-1
211 Seiten, Erscheinungsjahr: 2014
Preis: 41.00 €
Development and evaluation of iodine biofortification strategies for vegetables
Iodine is an essential trace element for humans which is not ingested in sufficient quantities in many regions of the world. In spite of the wide use of iodized table salt, large portions of the German population are still inadequately supplied with the trace element. Therefore, further efforts are needed to improve the alimentary intake of iodine.

The aim of this dissertation was to develop an agronomical biofortification strategy for enriching vegetables with iodine by means of fertilization with iodine salts. Hence, foliar and soil application approaches were implemented and compared using a selection of different vegetable species in order to detect the influence of various environmental, application and soil factors affecting the iodine uptake by plants.


Wollen auch Sie Ihre Dissertation veröffentlichen?

cover cover cover cover cover cover cover cover cover
Keywords:
  • Iodine deficiency
  • Agronomical biofortification of vegetables
  • Iodine biofortification strategies
  • Iodide and iodate applications

KAUFOPTIONEN

41.00 €
auf Lager
Versandkostenfrei innerhalb Deutschlands

38.00 €
51.00 €
55.00 €

(D) = innerhalb Deutschlands
(W) = außerhalb Deutschlands

Sie können das eBook (PDF) entweder einzeln herunterladen oder in Kombination mit dem gedruckten Buch (Bundle) erwerben. Der Erwerb beider Optionen wird über PayPal abgerechnet - zur Nutzung muss aber kein PayPal-Account angelegt werden. Mit dem Erwerb des eBooks bzw. Bundles akzeptieren Sie unsere Lizenzbedingungen für eBooks.

Bei Interesse an Multiuser- oder Campus-Lizenzen (MyLibrary) füllen Sie bitte das Formular aus oder schreiben Sie eine email an order@logos-verlag.de